elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comencen les obres de condicionament dels carrers Macha-Corrales

Comencen les obres de condicionament dels carrers Macha-Corrales
  • Aquesta actuació inclou la reparació del col·lector de sanejament, el canvi de les escomeses d'aigua potable, i l'adequació i asfaltat de la zona, suposant una millora molt notable de l'accessibilitat

MÉS FOTOS
Comencen les obres de condicionament dels carrers Macha-Corrales - (foto 2)
Comencen les obres de condicionament dels carrers Macha-Corrales - (foto 3)

Aquesta setmana han donat principi les obres als carrers Macha-Corrales, situades entre els barris de l'Àngel i La Salut. Segons ha informat el regidor d'Espais Públics de Crevillent, Marcelino Giménez, aquesta obra era més que necessària per ser una zona que, a més de no tindre accés de vehicles, es trobava en unes condicions totalment impracticables tant per l'estat de la calçada com pel de les canonades, que presentaven problemes als veïns i veïnes de la zona de manera constant.

L'actuació contempla el canvi de canonades de sanejament amb la col·locació d'una nova canonada de polietilé, ja que la present a més del seu estat deficient és de fibrociment, la renovació de les escomeses d'aigua potable i un reasfaltat amb formigó que permetrà a la fi l'accés a persones amb mobilitat reduïda, i facilitarà el trànsit amb carrets de bebé o carros de la compra. La intervenció tindrà un període d'execució d'1 mes i ascendeix a una quantia total de prop de 30.000 euros.

Marcelino Giménez ha explicat que aquestes obres presenten una gran dificultat ja que requereixen maquinària lleugera, materials de pavimentat especials i treball manual a causa de les característiques del terreny i a la seua ubicació, damunt de coves pertanyents al barri de l'Àngel en les quals resideixen diverses famílies. “És una obra complicada però que afrontem amb totes les garanties i amb la màxima seguretat per a aquests habitatges i per als veïns i veïnes que viuen en elles” afig l'edil.

L'alcalde, per part seua, ha afirmat que “totes les obres són importants perquè suposen resoldre problemes que tenim en el nostre municipi, però aquesta, malgrat la seua dificultat, té un significat especial ja que fa uns anys quan es reivindicava que era necessari adequar el sanejament d'aigua potable i els carrers d'aquesta zona hi havia qui deia que no es podia fer, ara veiem que sí que és possible. L'única cosa que ha canviat és la voluntat política i el treball d'un Govern que vol solucionar els problemes de la gent.

“Evidentment queden moltes coses per fer, a penes portem dos anys en el govern municipal, però anirem actuant conforme a les disponibilitats econòmiques i els recursos tècnics i humans ho permeten. Volem que qualsevol problema en qualsevol punt del municipi es puga resoldre amb la major celeritat possible, a pesar que ens trobem amb unes certes dificultats tècniques com ha passat en aquesta zona” ha assenyalat José Manuel Penalva. Qui, en últim lloc, ha volgut agrair a la Regidoria d'Espais Públics i als serveis tècnics municipals el seu treball que permetrà “millorar i facilitar la vida dels veïns i veïnes d'aquesta zona”.

Pujar