24 de novembre de 2020 24/11/20

Comença el procés de selecció per als tallers de formació i ocupació “Vila de Crevillent”

Comença el procés de selecció per als tallers de formació i ocupació “Vila de Crevillent” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Comença el procés de selecció per als tallers de formació i ocupació “Vila de Crevillent” - (foto 2)

  Comença el procés de selecció de l'alumnat per a la VI edició del Taller d'Ocupació “Vila de Crevillent”, gràcies a la subvenció de 464.109,60 euros aconseguida per l'Agència de Desenvolupament Local per al programa de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

  Els tallers de formació i ocupació “Vila de Crevillent” tindran una duració d'un any i van dirigits a persones de la localitat majors de 25 anys que es troben en situació de desocupació. El programa acollirà a un total de 20 alumnes, 10 per a cada especialitat i s'impartirà un total de 1.920 hores.

  Les dos especialitats són “Atenció Sociosanitària a persones dependents en el domicili” i, d'altra banda, “Dinamització d'activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil” i “Dinamització comunitària”. Estefanía Salines Peral, edil d'Economia Sostenible, ha informat que esta última tindrà doble certificació, en tractar-se de dues especialitats en una. El programa es costejarà amb la subvenció rebuda de 464.109,60 euros i 20.000€ d'aportació municipal.

   

  Pujar