elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença la nova campanya de neteja extraordinària a Crevillent

Comença la nova campanya de neteja extraordinària a Crevillent
  • La Regidoria de Serveis Públics realitzarà, des de hui, un baldeig extraordinari als carrers de Crevillent com a inici d'una sèrie de mesures destinades a convertir Crevillent en un municipi net i verd

MÉS FOTOS
Comença la nova campanya de neteja extraordinària a Crevillent - (foto 2)
Comença la nova campanya de neteja extraordinària a Crevillent - (foto 3)

En aquesta ocasió la neteja ha començat per la zona sud del municipi, més concretament per Gutiérrez de Cárdenas. Posteriorment es continuarà amb les labors de sanejament en la zona nord i del centre del municipi, senyalitzant les zones en la qual s'actuarà cada dia, per a poder fer un baldeig intens. A aquest efecte, es realitzarà una retirada de vehicles, per la qual cosa la col·laboració de la ciutadania de Crevillent serà molt important. A més, aquestes zones es poden consultar diàriament en les Xarxes Socials de la Policia Local.

Des de la Regidoria de Serveis Públics s'informa que l'operatiu de neteja s'ha iniciat per a combatre la brutícia que s'està generant a causa dels arrossegaments de terra per les pluges, però fonamentalment per les males olors que produeixen els excrements dels animals que els amos no recullen i els pipis en les façanes.

“Per a aquesta neteja amb aigua a pressió, com s'ha realitzat en anteriors ocasions, es realitzarà una divisió del municipi en diversos sectors, aproximadament 45, senyalitzant les zones d'actuació, perquè els veïns retiren els vehicles dels carrers afectats i es puga realitzar un millor servei d'aigualeig, treballant en col·laboració amb la Regidoria de Govern Interior i Protecció Ciutadana”, ha explicat Noemí Candela, Regidora de Serveis Públics.

És objectiu de la Regidoria de Serveis Públics poder millorar la neteja del municipi, per això en les pròximes setmanes realitzarem, juntament amb la Regidoria de Protecció Ciutadana diverses campanyes per a conscienciar a la ciutadania sobre el civisme respecte als excrements dels animals, ja que ha generat un problema en la nostra societat que hem de pal·liar tots junts en col·laboració dels veïns i veïnes de Crevillent conjuntament amb l'Administració.

D'altra banda, la Regidora de Serveis Públics ha informat que ha mantingut diverses reunions tant amb l'empresa de neteja com amb els tècnics municipals, ja que s'han detectat diverses deficiències en el servei, a més d'haver rebut múltiples queixes de la ciutadania, perquè puguem gaudir d'un municipi on la brutícia no siga un problema.

Pujar