27 d’octubre de 2020 27/10/20

Ciutat del Futbol Juanfran Torres a Crevillent

Ciutat del Futbol Juanfran Torres a Crevillent - (foto 1)
  • El jugador crevillentí visita les obres de l'Annex del Camp de Futbol que pròximament rebra el seu nom

MÉS FOTOS
Ciutat del Futbol Juanfran Torres a Crevillent - (foto 2)
Ciutat del Futbol Juanfran Torres a Crevillent - (foto 3)

El jugador de futbol professional Juanfran Torres va visitar ahir, 19 de desembre, les obres que s'estan executant en l'Annex del Camp Municipal de Futbol Enrique Miralles, acompanyat del regidor d'Esports Marcelino Giménez.

La visita del crevillentí està motivada per l'oferiment que des de l'equip de govern se li ha realitzat al futbolista, i que no és un altre que el d'utilitzar el seu nom per al conjunt de camps de futbol que inclouen a l'Enrique Miralles.

El canvi de denominació del complex esportiu “Annex del Camp de Futbol” a “Ciutat del Futbol Juanfran Torres” es deu a la relació directa entre l'activitat i les funcions d'aquesta instal·lació de titularitat municipal i la professió i trajectòria de Juanfran Torres Belén, veí de Crevillent i futbolista de gran prestigi a nivell nacional i internacional.

El futbolista crevillentí ha agraït aquesta decisió i ha manifestat la importància de conéixer personalment el projecte de construcció dels nous camps, un projecte d'obra que en aquest moment està en la seua fase final. Juanfran Torres, a més, ha mostrat el seu interés per col·laborar i ser partícip en els futurs esdeveniments futbolístics que es desenvoluparan en aquest complex esportiu.

Marcelino Giménez, al costat d'un tècnic municipal, ha informat a Juanfran Torres sobre les diferents actuacions futures que completaran el complex esportiu i que permetrà que les instal·lacions esportives de Crevillent es convertisquen en referència provincial, entre les quals es trobaran la incorporació d'un circuit de running i la construcció d'un edifici que comptarà amb nous vestuaris, una sala de premsa i per a reunions i una terrassa amb cafeteria, entre altres.

D'altra banda, l'actual Ciutat Esportiva Juanfran Torres passarà a denominar-se "Ciutat Esportiva Nord", que és com els ciutadans de Crevillent s'han referit des de sempre a esta instal·lació. Aquestes propostes s'emportaran a la pròxima Comissió d'Esports per al seu dictamen i posterior aprovació al ple de gener.

Pujar