elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

“El PP de Cèsar August Asencio presumia de bona gestió i no amagava més que corrupció i prepotència”

  • Compromís per Crevillent exigeix als populars que prenguen mesures contra qui fora durant quasi un quart de segle alcalde crevillentí i que actualment és un dels seus portaveus municipals.

  • La coalició recorda que la petició de quasi sis anys de presó per part de la Fiscalia Anticorrupció "es refereix a una de les quatre causes obertes contra la gestió del PP"

“El Partido Popular de César Augusto Asencio presumia de bona gestió quan el que amagava darrere era la corrupció i prepotència d'un partit que es creia  per damunt de la llei”, ha assenyalat el portaveu municipal de Compromís a l'Ajuntament  de Crevillent, Jesús Ruiz Morcillo, qui s'ha manifestat així després de conèixer-se  la petició de la Fiscalia Anticorrupció de quasi sis anys de presó  per a l'exalcalde popular.

“Des de Compromís per Crevillent”, ha continuat Ruiz Morcillo, “portem temps denunciant aquestes irregularitats i aquesta trama de corruptela dels Populars de Crevillent, al que la defensa del PP es resumia  en acusacions falses i mentides per part  de Compromís per a atacar a Cèsar August  i al partit, que mai arribarien a bon  portç, deien.”

“El miratge del bon govern d'Asencio ha caigut. Prepotència i mala gestió són les conclusions que obtenim d'aquesta causa judicial. On queda ara el PP? Ja no tenen excusa, formen part  d'un PP per la corrupció. Esperem que el PP de Crevillent assumisca responsabilitats i prenga cartes en aquest assumpte, el poble de Crevillent no mereix aquest tipus d'enganys  per part  d'un partit que ha governat durant 25 anys”, ha considerat el portaveu municipal valencianista.

La primera de quatre causes

Aquesta petició de presó del fiscal "només és la punta de llança  de tota  la investigació iniciada per la Fiscalia Anticorrupció, ja que  és la pertanyent a la primera de les quatre causes obertes". La coalició considera que el fiscal, fins i tot, pot arribar a demanar  penes majors per tota  aquesta trama de corrupció .

La coalició ha volgut recordar "les pressions que va patir l'actual alcalde, José Manuel Penalva, per denunciar els fets en aquells dies. El que va començar sent una denúncia per un desfalc de 320 hores de treball  no realitzat pagades pel Govern del Partit Popular a l'empresa adjudicada de manera fraudulenta ha resultat en una complexa investigació judicial que ha destapat tota una trama de corrupció  a l'Ajuntament  de Crevillent, una trama familiar de l'empresa adjudicatària del servei de conserges  que es va mantenir entre 2004 i 2018".

 

Pujar