elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Casa de Cultura de Crevillent acull una exposició de la pintora italiana Paola Giordano

La Casa de Cultura de Crevillent acull una exposició de la pintora italiana Paola Giordano
  • La mostra consisteix en una recopilació de treballs l'eix principal dels quals és la “Dona” representada des d'un punt de vista oníric, i podrà ser visitada fins al 27 d'abril

MÉS FOTOS
La Casa de Cultura de Crevillent acull una exposició de la pintora italiana Paola Giordano - (foto 2)
La Casa de Cultura de Crevillent acull una exposició de la pintora italiana Paola Giordano - (foto 3)

El passat 13 d'abril a la Sala d'Exposicions del primer soterrani de la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”, va tindre lloc la inauguració de l'exposició de pintura de “Paola Giordano”, una pintora italiana que actualment viu i treballa en Nocera Umbra.

Paola Giordano és una artista que prefereix la pintura a l'oli i ha participat en importants exposicions tant a nivell nacional com internacional. El seu art és una porta, un passatge, on la realitat s'interconnecta amb el somni, un misteriós panorama metafísic de refinada elaboració, per on es filtra una llum difusa i on tot és un fluir.

El regidor de Cultura, Jesús Ruiz, ha indicat que “Des de la nostra àrea volem oferir un ventall cultural variat i per a tota la ciutadania. En aquest cas ens trobem amb una mostra d'una bellesa excepcional i amb un estil únic, i m'agradaria animar tots els crevillentins i crevillentines a gaudir d'ella”.

El fil conductor és un sentiment femení, amb matisos de conte de fades, on el misteri regna de manera suprema, i on la protagonista és la “Dona” per excel·lència, una oportunitat per a conéixer l'obra d'una artista que ens ofereix unes obres reflexives i amb una mirada personal única.

Des de la Regidoria de Cultura es convida a la població a visitar aquesta exposició que estarà oberta fins al 27 d'abril en l'horari habitual de la Casa Municipal de Cultura.

Pujar