elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Campanya de recollida d'objectes per al futur Museu Etnogràfic i de la Catifa

Campanya de recollida d'objectes per al futur Museu Etnogràfic i de la Catifa
  • El Consell Etnogràfic Municipal en la seua última reunió va decidir llançar una campanya per a la recollida d'objectes, maquinària, documents… tot el relacionat amb els vells oficis, especialment de la catifa

La campanya està composta per una sèrie d'anuncis per als mitjans de comunicació escrits i amb un vídeo i un espot per als mitjans audiovisuals.

L'audiovisual ha sigut muntat per Roque Ortiz sota el guió d'Ana Satorre i ha comptat amb les declaracions del nonagenari Manuel Moreno Tomás de 90 anys, apareixent una sèrie d'objectes que ja han sigut donats per Elvira Mas i els hereus de la Fàbrica d'Augusto Mas.

Amb aquest audiovisual es pretén aprofundir en la importància que tots puguem aportar aquesta sèrie de béns que puguen formar part dels fons del futur Museu Etnogràfic i de la Catifa i així impedir que es perden i no puguen ser gaudits pel públic general. Aquest audiovisual està disponible en el canal de youtube de Cultura Crevillent.

https://www.youtube.com/channel/ucq_afjfbbqxb5n6fp0ugiaq

Des de la Regidoria de Cultura i especialment el seu regidor Jesús Ruiz convida a tots a col·laborar perquè en un futur el Museu puga ser una realitat. Per a això, els funcionaris tramitaran els respectius expedients administratius per a deixar constància d'aqueixa donació assegurant amb això que aquests béns passen a formar part de l'inventari municipal.

A més els donants poden condicionar les seues donacions segons els seus interessos.

Les persones interessades a donar qualsevol objecte poden contactar amb Ana Satorre al telèfon 965406431 o al correu cultura@crevillent.es

Pujar