elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La campanya miniagents aposta per unes Festes Patronals de Crevillent 2022 més segures per als més xicotets

La campanya miniagents aposta per unes Festes Patronals de Crevillent 2022 més segures per als més xicotets
  • La Regidoria de Protecció Ciutadana, juntament amb la Policia Local, a través de la campanya miniagents, repartiran 4.000 xapes amb les quals els agents podran obtindre la informació necessària per a contactar amb els pares i mares dels ciutadans més jove

Dins de la campanya miniagents, la Regidoria de Protecció Ciutadana i la Policia Local repartiran 4.000 xapes per a xiquets i xiquetes amb un número identificatiu únic que proporcionarà als agents les dades necessàries per a contactar amb els progenitors dels més menuts en cas que es perden. Aquesta informació serà proporcionada pels pares i mares que voluntàriament vulguen sol·licitar aquest servei mitjançant l’emplenament dels formularis corresponents. Es respectaran les lleis de protecció de dades, i aquesta informació será exclusivament per als agents de la Policia Local, que només la consultaran en cas necessari.

Hui la Policia Local repartirà formularis entre les diferents comparses. La recollida de dades comença demà, divendres 22 de setembre, a les 17:00h. en la Plaça de la Constitució. En breu s'informarà, a través de les xarxes socials de la Policia Local, de més punts on se situaran carpes destinades a la recollida de dades mitjançant els formularis.

El Regidor de Protecció Ciutadana, Josep Candela Muñoz, juntament amb representants de la Policia Local, ha presentat aquestes xapes per a xiquets i xiquetes que emulen les plaques i números identificatius dels agents. També ha apuntat que aquestes festes són les més multitudinàries d'aquest municipi, i per tant, es pretenen evitar així situacions indesitjades. A més, d'aquesta manera, segons l'edil, els crevillentins més xicotets poden veure els agents d'una manera més próxima, al mateix temps que es dona tranquil·litat als seus progenitors.

Les xapes podran recollir-se, quan estiguen llestes, en la seu de la Policia Local, tots els dies en horari de matí i vesprada. S'entregarà una xapa per cada individu, i aquesta comptarà amb una numeració única que servirà per a identificar-los, i que, a més, proporcionarà informació sobre els seus progenitors, en cas que els menuts es perden, per a poder contactar amb ells com més prompte millor.

Pujar