5 de juny de 2020 5/6/20

Calendari de l'Ecoparc mòbil i de la recollida de residus i utensilis per al 2020 a Crevillent

Calendari de l'Ecoparc mòbil i de la recollida de residus i utensilis per al 2020 a Crevillent - (foto 1)
  • La Regidoria de Serveis Públics informa que enguany, com a novetat, el servei de l'Ecoparc mòbil arribarà també al barri de l'Estació i a la urbanització “El Pinar”

La Regidoria de Serveis Públics de Crevillent ha donat a conéixer el nou calendari de recollida de residus i altres utensilis o “enseres” per a l'any 2020, així com el corresponent a l'Ecoparc mòbil.

Els residus es recolliran, com és habitual, els diumenges i de dilluns a divendres, no havent-hi recollida els dissabtes i els festius. Des de la Regidoria de Serveis Públics recorden que l'horari de depòsit de residus en els contenidors és de 21.00 a 24:00 hores i que l'incompliment d'aquest horari suposarà la imposició d'una multa de 50 euros.

Els dies de recollida d'utensilis (sofàs, armaris…) seran dimarts i dijous, els mateixos que l'any anterior, sent necessari avisar prèviament trucant als telèfons 96 668 06 10 i 900 12 18 79. Les persones que no complisquen amb aquesta condició podran ser sancionades amb 200 euros de multa.

Respecte a l'Ecoparc mòbil, enguany s'ha augmentat el servei i arribarà també al barri de l'Estació i a la urbanització “El Pinar”. Els veïns i veïnes de Crevillent podran depositar residus com a oli, aerosols, piles, bateries, xicotets electrodomèstics, radiografies o telèfons mòbils, entre altres, els dies establits en el calendari, en els següents llocs: Ctra. Catral núm. 8 (San Felipe Neri), Pz. Planelles (L'Estació), Rambla Castelar, Passeig Abrets, Pz. Espanya, P. Donants de Sang, Ronda Sud, Pz. Dr. Mas Candela, Carrer Palmera (El Realengo), Urbanització El Pinar i Carrer Cantueso (P. Estació).

D'altra banda, l'Ecoparc Municipal (Punt Net), situat prop del cementeri, estarà obert de dimarts a divendres de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 19.00 h, i els dissabtes i diumenges de 9.00 a 14.00 h, mentre que els dilluns romandrà tancat.

La regidora de Serveis Públics ha informat que es pot obtindre més informació sobre les diferents campanyes de neteja i de recollida de residus i utensilis, i sobre la data i el lloc d'establiment de l'Ecoparc mòbil, visitant la pàgina https://tanlimpiocomotucasa.es/ o mitjançant els enllaços facilitats en la web de l'Ajuntament https://www.crevillent.es/.

Noemí Candela comenta que l'objectiu de la seua regidoria és millorar la neteja i la imatge de Crevillent i demana la col·laboració ciutadana per a mantindre la higiene als carrers de la localitat i contribuir al compliment dels objectius europeus en matèria de sostenibilitat mitjançant la pràctica del reciclatge.

Pujar