12 d’agost de 2020 12/8/20

Assemblea de l'Ateneu de Cultura per a informar sobre el projecte del Teatre Chapí de Crevillent

Assemblea de l'Ateneu de Cultura per a informar sobre el projecte del Teatre Chapí de Crevillent - (foto 1)
  • El regidor de Cultura i l'alcalde de Crevillent es reuneixen amb les entitats culturals per a explicar-los el contingut del projecte del Teatre Chapí i les modificacions que es realitzaran amb l'objectiu de fer-lo més pràctic per al seu funcionament

MÉS FOTOS
Assemblea de l'Ateneu de Cultura per a informar sobre el projecte del Teatre Chapí de Crevillent - (foto 2)

Ahir, 21 de juliol de 2020, va tindre lloc a la Casa Municipal de Cultura la reunió amb l'Assemblea de l'Ateneu de Cultura, amb l'assistència de membres de les diferents entitats culturals.

La reunió, presidida per l'alcalde José Manuel Penalva, tenia com a objectiu abordar i donar a conéixer a totes les entitats culturals locals les decisions preses per la Conselleria de Cultura respecte al projecte del Teatre Chapí. Un projecte que, segons les informacions facilitades per l'empresa constructora i per la secretària autonòmica de Cultura Raquel Tamarit durant la seua recent visita a les obres, no s'ha paralitzat, complint així el termini d'execució de l'obra, previst amb una duració de 18 mesos.

Entre els assistents va estar la Simfònica, Associació de Moros i Cristians, Cor Rabins, Veus Greus, Federació de Setmana Santa, Societat Unió Musical, Els Teatrers, Associació de Creadors, Associació Cultural per la Dansa, l'Orfeó Crevillentí i el Cor Amistat.

Després de la presentació, es va donar pas a la tècnica de Cultura Ana Satorre, qui va presentar a través d'una projecció el projecte sobre plans del Teatre Chapí. I a continuació va prendre la veu el regidor de Cultura Jesús Ruiz, que va explicar les modificacions que després de la construcció del Teatre realitzarà l'Ajuntament per a fer-lo més pràctic per al seu funcionament.

Finalment es va donar l'oportunitat d'aclarir dubtes i de posar en comú i informar sobre l'estat de la construcció del Teatre Chapí.      

Pujar