elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arriben els tallers de tardor al Centre Jove amb una gran varietat d'activitats per a totes les edats

Arriben els tallers de tardor al Centre Jove amb una gran varietat d'activitats per a totes les edats
 • Organitzats per Joventut, arrancaran el 13 d'octubre dins i fora del Centre Jove amb algunes novetats com la fotografia mòbil per a xarxes socials, “Comando perruno” o un taller de podcast, contemplant també activitats en família

MÉS FOTOS
Arriben els tallers de tardor al Centre Jove amb una gran varietat d'activitats per a totes les edats - (foto 2)

La Regidoria de Joventut de Crevillent ha presentat els tallers de tardor dirigits a xiquetes, xiquets i joves de totes les edats, que es desenvoluparan tant dins com fora del Centre Jove i que arrancaran el 13 d'octubre. Enguany inclouran també activitats familiars i algunes novetats com el taller de podcast, el de fotografia mòbil per a xarxes socials o el “Comando perruno”.

Les activitats que s'impartiran en el Centre Jove són:

 • Ludoteca: dirigida principalment a xiquets i xiquetes de 4 a 5 anys. Es desenvoluparà a la Sala Polivalent els dilluns, dimecres, dijous i divendres de 16.30 a 17.30.
 • Dansa: els xiquets i xiquetes de 7 a 10 anys podran aprendre diversos estils de ball (zumba, dansa àrab, ball modern) i altres disciplines com a ioga. Serà els dilluns i dijous de 18.00 a 19.30 h a la Sala Polivalent.
 • Escola d'Escacs: per a persones d'entre 12 i 35 anys. Seran els dimarts de 18.30 a 19.30 a la Sala d'Activitats Diverses i Sala Polivalent.
 • Iniciació a la Informàtica: dimarts i dimecres de 18.00 a 19.30 a la Sala d'Informàtica. Orientada a xiquetes i xiquets de 7 a 12 anys.
 • Taller de Podcast: els dimarts de 18.00 a 22 hores a la Sala Acústica 2.
 • Fotografia mòbil per a xarxes socials i creadors de contingut: una de les novetats que es desenvoluparà a la Sala de Formació els dimarts i dijous de 16.30 a 18.00.
 • Dibuix (Cartoon, Manga, Còmic Americà): els dimecres de 18.00 a 21.00 a la Sala de Formació.
 • Ball Contemporani i Composició Coreogràfica: els dimecres de 18 a 19 h i els divendres de 19.30 a 20.30 a la Sala Polivalent.
 • Manualitats i plàstica: dijous de 17.00 a 18.00 h a la Sala d'Activitats Diverses. Hi haurà grups de 4 a 6 anys, de 6 a 8, de 8 a 10 i de 10 a 12 anys.
 • Comando Perruno (Taller amb Animals): s'impartirà per primera vegada amb la col·laboració de la Protectora Pels Pèls a la Sala Polivalent.
 • Taller de Grafiti: els dissabtes de 10.30 a 22.00 a la Sala de Formació per a persones majors de 12 anys.

D’altra banda, el taller “Connexió Mediambiental” es desenvoluparà en el CEMA Els Molins incloent excursions i activitats diürnes (30 d'octubre i 7 de novembre) i nocturnes (20 i 27 de novembre). Destinades a persones d'entre 12 i 35 anys, estarà inclòs el transport.

“Des de la nostra regidoria continuarem treballant perquè el Centre Jove siga el lloc de referència de la nostra joventut. Seguim apostant per arribar al màxim nombre de joves i promovent la seua participació, per això hem creat tallers pensats per a les diferents edats i temàtiques i perquè puguen ser gaudits per tota la família de manera conjunta. Per a mi és un objectiu oferir oci de qualitat i divers a la nostra joventut perquè participen en les activitats del nostre poble” ha afirmat la regidora de l'àrea, Ana Vanesa Mas.

L'edil de Joventut ha comunicat que el període d'inscripció estarà obert fins que finalitzen els tallers i ha informat que, en cas que hi haja més inscripcions que la grandària del grup, s'aniran renovant els grups sempre amb la intenció que tots ells gaudisquen dels tallers almenys durant un mes. A més, si no es completen les places, també podran optar a les activitats persones que es troben fora del rang d'edat establit.

Pujar