elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranca el primer concurs de còmics en valencià de Crevillent

Arranca el primer concurs de còmics en valencià de Crevillent
  • El I Premi 9 d’octubre de Còmics en Valencià està dirigit a l'alumnat de tots els centres educatius de la localitat que podran presentar-se en equips de 2 a 4 components i entregar els seus còmics de temàtica lliure fins al 18 de juny

MÉS FOTOS
Arranca el primer concurs de còmics en valencià de Crevillent - (foto 2)

La Regidoria d'Educació convoca l'I Premi de Còmics en Valencià, dirigit als escolars i l'alumnat de tots els centres educatius de Crevillent i ideat per a promoure la creació artística i literària a través de l'elaboració de còmics en valencià.

El termini per al lliurament dels còmics serà fins al 18 de juny de 2021 i la temàtica serà lliure. Els còmics hauran de ser entregats en un foli A3 per una cara en posició vertical, podent elaborar-se en blanc i negre o en color. Es podran presentar, dins de cada categoria, en equip amb un màxim de quatre components i un mínim de dos. Les set categories establides són: 1r, 2n i 3r d'Educació Primària; 4t, 5é i 6é d'Educació Primària; Alumnes amb Capacitats Diferents; 1r i 2n d'ESO; 3r i 4t d'ESO; Batxillerat i Educació Infantil.

Segons apunta el regidor Jesús Ruiz, cada centre educatiu seleccionarà, de tots els còmics presentats, un màxim de dos per categoria, els quals s'enviaran al jurat constituït per dos professors i professores de cadascun dels IES, dos mestres de Primària i una persona de reconegut prestigi relacionada amb el món del còmic, a proposta de la Regidoria d'Educació.

Els premis s'entregaran en la celebració del 9 d'octubre, amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana, i consistiran en un diploma d'honor i un regal per als guanyadors i les guanyadores i un diploma per als finalistes de cada categoria. A més l'Ajuntament editarà una publicació amb tots els còmics finalistes per al seu lliurament als autors i autores, als centres escolars i a aquelles entitats que els sol·liciten.

Pujar