15 d’agost de 2020 15/8/20

Aquest estiu, cuidem de les nostres mascotes

Aquest estiu, cuidem de les nostres mascotes - (foto 1)
  • La Regidoria de Benestar Animal llança una campanya de conscienciació sobre les greus conseqüències que té l’exposició solar i la calor per a les nostres mascotes i animals

Les altes temperatures ja han arribat a la nostra població i amb elles les greus conseqüències que poden patir els nostres animals, tant en forma de colp de calor, com a causa d'una exposició continuada al sol. Per este motiu, la Regidoria de Benestar Animal ha volgut llançar una crida a la ciutadania de Crevillent sobre la importància de no deixar als animals al sol o en llocs on hagen d'estar molt temps suportant altes temperatures: cotxes, terrasses, balcons...

Baix el lema “ÉS UN MOMENTET” POT SER MOLT DE TEMPS, la regidoria ha volgut conscienciar a la gent i recordar que en tan sols 10 minuts d'exposició al sol les nostres mascotes poden patir símptomes com debilitat, tremolor, pulsacions ràpides, vòmits, col·lapse i mort, entre altres. Per això -comenta la regidora de Benestar Animal- hem de tindre la precaució de deixar-los en un lloc fresc i protegit del sol i que la mascota tinga a la seua disposició aigua fresca i neta en tot moment.

Ana Vanesa Mas, ha manifestat que “hem de posar de manifest les greus conseqüències que té l’exposició continuada al sol, sobretot en les hores més crítiques del dia, per a les nostres mascotes”, ha continuat afegint “des de la Regidoria instem a tota la població de Crevillent que veja una situació on l’animal puga estar patint exposició solar que quirde a la Policia Local i ho comunique per a posar fi a aquesta situació on l’animal està patint”.

“Si qualsevol ciutadà o ciutadana observa alguna situació on l'animal està exposat directament al sol sense cap ombra, com per exemple dins d'un cotxe, a les portes d'un supermercat, o en algun balcó, poden comunicar-lo a la Policia Local de Crevillent, trucant al telèfon 965406454” informa l'edil.

Pujar