31 d’octubre de 2020 31/10/20

Aquest divendres es podrà donar sang al Pavelló Els Abrets de Crevillent

Aquest divendres es podrà donar sang al Pavelló Els Abrets de Crevillent - (foto 1)
  • La donació de sang es trasllada aquest divendres, 20 de març, al Pavelló Els Abrets de 16.30 a 20.30 hores per a major seguretat dels donants

Amb motiu de les mesures en ordre sanitari que s'estan prenent en relació al Covid-19 o coronavirus, des de la Regidoria de Sanitat de Crevillent es fa saber que aquest divendres, dia 20, hi haurà recollida de sang en horari de 16’30 h a 20’30 h.

Segons comenta Gema Candelaria Asencio, regidora de Sanitat, en aquesta ocasió la donació es traslladarà a una nova ubicació, el Pavelló dels Arbrets, on s'aplicaran mesures de prevenció extraordinàries que avalen que la donació es realitza en un espai segur per als donants.

Des del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana informen els crevillentins i crevillentines de la necessitat de les donacions, ja que la sang és requerida per a les transfusions urgents (càncer, leucèmia, accidents de trànsit, operacions urgents…) i les plaquetes a penes duren 5 dies, per la qual cosa no es pot posposar.

Per a la seguretat dels donants s'han adoptat les següents mesures:

  1. S'ha reubicat la campanya, passant del centre de Salut al Pavelló dels Abrets per a evitar el contacte amb persones amb alguna simptomatologia que acudisquen al Centre de Salut.
  2. Es mantindrà una distància de seguretat entre donant i donant i entre lliteres, habilitant per a això a un component de l'equip sanitari que s'encarregarà en tot moment que es mantinguen les distàncies.
  3. Es proporcionarà sabó i gel desinfectant per a extremar les mesures higièniques.
  4. Es controlarà l'accés perquè no es formen cues.
  5. S'entregarà a cada donant que el sol·licite un justificant d'assistència per a justificar el desplaçament a casa.
  6. A més, l'Ajuntament ha desinfectat l'espai prèviament a la donació per a garantir que siga un espai segur.

La sang no es fabrica i en aquests moments es continua necessitant. Continuem amb la solidaritat, dona sang.

Pujar