22 de setembre de 2020 22/9/20

Aquest diumenge enfronta't a les desigualtats de gènere en la I Prova d'obstacles solidària de Crevillent

Aquest diumenge enfronta't a les desigualtats de gènere en la I Prova d'obstacles solidària de Crevillent - (foto 1)
  • La bretxa salarial, la conciliació familiar i laboral, el sostre de cristall o el sentiment de culpa seran alguns dels 8 obstacles als quals hauran d'enfrontar-se les i els participants amb l'objectiu de recaptar fons per a AMACMEC

Vols unir-te a la lluita contra les desigualtats a les quals s'enfronten cada dia les dones? Aquest diumenge 1 de març tindrà lloc la primera Prova d'obstacles solidària de Crevillent. Aquesta activitat organitzada per la Regidoria d'Igualtat i la Policia Local començarà a La Rambla a les 10.30 hores, en diversos torns que es desenvoluparan en intervals de 20 minuts.

En total les i els assistents s'enfrontaran a un total de 8 de proves en les quals se superaran alguns dels obstacles amb els quals es troben les dones en la seua vida diària: la falta de corresponsabilitat, el sentiment de culpa, les mesures de conciliació, la bretxa salarial, el sostre de cristall, la desigualtat d'oportunitats o el pes de l'educació a la llar.

Les inscripcions es poden recollir fins al diumenge al Centre de Majors de 9 h a 13 h, a l'Ajuntament i al Centre Jove de 9 h a 14 o a la Policia Local de 9 h a 21 h o el diumenge al mateix lloc de la prova, a un preu de 3 €. Els beneficis seran íntegres per a la secció local de Asociación de Mujeres Afectadas por el Cáncer de Mama de Elche y Comarca (AMACMEC) a Crevillent. A més, es farà lliurament d'una samarreta a totes i tots els participants.

La regidora d'Igualtat, Ana Vanesa Mas, ha animat a participar en aquesta jornada lúdica i familiar que, segons comenta, està dirigida a totes les edats amb l'objectiu que tothom puga participar-hi. “Algunes de les proves consistiran a passar per pneumàtics o per damunt de palets, arrossegar carros de la compra, pujar escales amb pilotes medicinals, carregar amb una catifa per parelles o passar per davall d'una xarxa. Hem organitzat proves fàcils perquè puguen gaudir-ne des dels més xicotets fins a la gent més major”.

En aquesta prova a favor de la Igualtat han col·laborat també la Regidoria d'Esports, l'Associació Feminista Isabel Alfonso Candela, Protecció Civil, Creu Roja, Clivus Basquet, el fotògraf Esteve i les empreses Sualsa, Alipal, Electromecànica Domingo, Supermercat Eco-Riquelmes, Fleca La Morquera, Supermercat Hiperber i Materiales Bernal.

Ana Vanesa ha informat que aquest divendres hi haurà un lloc al mercat ambulant on també es podran adquirir els tiquets de participació.

Pujar