28 d’octubre de 2020 28/10/20

Aprovades les bases a entitats esportives de Crevillent

Aprovades les bases a entitats esportives de Crevillent - (foto 1)
  • Hui 17 de setembre de 2019 han sigut publicades en el BOP les bases de diferents ajudes per a clubs esportius, equips i esportistes

S'han publicat les bases d'Ajudes a Clubs Esportius de Crevillent, per l'organització d'activitats locals competitives per a totes les edats i activitats no competitives locals. Els beneficiaris han de complir una sèrie de requisits, com estar inscrits en el Registre d'Associacions de l'Ajuntament de Crevillent i aportar la documentació sol·licitada.

Així mateix s’han publicat les bases d'Ajudes a Clubs Locals en la temporada 2018/2019, per la participació en competicions esportives federades i competicions no federades. I per últim, les bases per a ajudes a Equips i Esportistes Individuals Locals per a subvencionar l'assistència a finals oficials autonòmiques, nacionals i internacionals, i per titulacions obtingudes en les mateixes finals, durant la temporada 2018/19.

El Regidor d'esports recorda que el termini de sol·licituds és de 30 dies naturals a partir de la seua publicació en el BOP. Marcelino Giménez considera que la voluntat del Govern és que es puguen fer efectives les ajudes abans que acabe l'any. El següent pas és començar a elaborar les bases del següent any, 2020. Una altra mesura que pretén dur a terme Marcelino Giménez és agilitar el termini en què es reben les ajudes perquè es puguen emprar-les durant la mateixa temporada, i no una vegada passada aquesta.

Pujar