elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Adjudicades les obres del circuit d'entrenament de la Ciutat del Futbol Juanfran Torres

Adjudicades les obres del circuit d'entrenament de la Ciutat del Futbol Juanfran Torres
  • La Junta de Govern Local aprova també el programa de Teleassistència Domiciliària per a facilitar l'ajuda necessària a les persones majors de 65 anys, davant emergències o situacions d'aïllament, soledat o inseguretat

MÉS FOTOS
Adjudicades les obres del circuit d'entrenament de la Ciutat del Futbol Juanfran Torres - (foto 2)

La Junta de Govern Local ha donat el vistiplau hui a l'adjudicació del contracte d'obres per a la construcció d'un circuit d'entrenament a la Ciutat de Futbol Juanfran Torres. Finalment, d'entre les 25 empreses presentades, l'encarregada de la seua execució serà Talleres y Conducciones Juanito, S.L, per un import total de 77.083 € (IVA inclòs).

S'ha aprovat també el servei de Teleassistència Domiciliària, dirigit a majors de 65 anys, que consisteix en la instal·lació d'un terminal en l'habitatge de la persona connectat mitjançant la línia telefònica o mòbil a una central receptora amb la qual es comunica, activant un polsador, en cas d'emergència a casa, situacions d'aïllament, soledat o inseguretat.

En l'àrea de Cultura, l'Ajuntament ha acordat presentar-se a la convocatòria de Subvencions “Campanya Orquestres i Ensembles Simfònics, Dolçaina i tabal, plectre i pua i corals”, de la Diputació d'Alacant, per a la realització del concert “Dies de cinema. Un viatge per les millors Bandes Sonores” a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Villena, el dia 31 de juliol de 2021 a l'Auditori Municipal, per a això se sol·licita un import de 4.500 €.

Mentre que des de Joventut es presentarà la sol·licitud a les subvencions de l'Institut Valencià de la Joventut  (IVAJ), unes ajudes que tenen com a objecte el desenvolupament d'activitats dirigides als joves per part de les entitats locals.

D'altra banda, s'ha validat iniciar un nou procediment d'adjudicació per al subministrament d'un vehicle grua a la Policia Local de Crevillent, per procediment obert simplificat i amb un import de licitació de 65.000 euros, en declarar-se desert el procés anterior.

Pujar