25 de gener de 2020 25/1/20

CS acusa l'alcalde “tancar la comissió d'investigació en fals”

  El portaveu del Grup municipal de Ciutadans (Cs), José Soriano, ha acusat l'alcalde, el popular Cèsar August Asencio, de “tancar una comissió d'investigació en fals” i ha anunciat que buscarà “altres vies per a aclarir aquest assumpte”. Segons Soriano, “el Govern ha demostrat poca neutralitat i ha deixat passar una oportunitat d'or per a justificar importants sobrecostos en l'àrea de Jardineria”.

  Aquestes declaracions s'han realitzat després de la sessió  de tancament de la comissió d'investigació celebrada aquest migdia, sobre la qual Soriano ha dit que “l'única cosa que ha quedat clar en aquesta interminable comissió és que el contracte de serveis de manteniment de zones enjardinades de Crevillent és insuficient per a la prestació del servei que es detalla en el plec de condicions tècniques”.

  El portaveu ha remarcat que la comissió es va iniciar al juliol de 2017 “a petició de Ciutadans i va ser donada suport per tots els grups de l'oposició, excepte la regidora trànsfuga”. Durant  les sessions celebrades s'ha sol·licitat gran nombre de documents “per a fiscalitzar i poder esclarir una bateria de presumptes incompliments dins de la  gestió d'aquesta àrea”.

  Soriano ha confirmat que “la falta de transparència i les justificacions vanes de l'equip de Govern han sigut el detonant perquè des de Ciutadans es busque altres vies aclaridores davant aquests elevats sobrecostos”. El portaveu ha assegurat que la fiscalització que s'ha fet des de Cs “ha sigut un treball minuciós i sembla que la voluntat del PP és camuflar deficiències contractuals amb l'empresa que presta el servei i tots els sobrecostos afegits que es paguen fora de la plica”.

  Per a Soriano, “és prioritari que des del nostre Ajuntament es porte un millor control de despeses i un seguiment exhaustiu del compliment dels plecs de les empreses adjudicatàries de serveis municipals per as rendibilitze la inversió i revertisca en benefici dels crevillentins”. El portaveu de Ciutadans ha afegit que “si no entenen això tan bàsic, senyors del PP, és hora que es vagen. Nosaltres  seguirem fins al final per a acabar amb la falta de transparència en la gestió i control”.

   

  Pujar