1 de desembre de 2020 1/12/20

El Corte Inglés se suma a les mesures extraordinàries davant el coronavirus

El Corte Inglés se suma a les mesures extraordinàries davant el coronavirus - (foto 1)

  Primer va ser Consum i poc després li va seguir Mercadona. Aquest dilluns ha arribat el torn de el Corte Inglés qui ha comunicat una sèrie de mesures extraordinàries que s'implementaran en les seues instal·lacions a partir de demà dimarts 17 de març.

  Les mesures són les següents:

  • L'horari d'atenció al públic serà de 10 a 20 hores, si bé es podrien introduir modificacions en funció de l'evolució de la situació.
  • L'accés al centre comercial s'haurà de realitzar de manera individual, no en grups.
   S'hauran de mantindre les distàncies mínimes de seguretat recomanades per les autoritats competents, és a dir, almenys un metre.
  • Si fóra necessari i amb la finalitat d'evitar aglomeracions a l'interior, s'esperarà al carrer mantenint la citada distància de seguretat.
  • S'evitarà el contacte físic amb altres persones.
   Sempre que siga possible, es pagarà amb el telèfon mòbil o amb targeta.
  • Hauran d'abstindre's d'acudir a la compra les persones que presenten algun símptoma compatible amb el Covid’19 o incloses en algun grup de risc.

  Així mateix, des de l'empresa demanen als seus clients que eviten la compra compulsiva i l'acumulació d'articles innecessaris, ja que el proveïment de productes d'alimentació i de primera necessitat està garantit. A més, recomanen fer ús del servei de Clcik&Car que permet la compra online o telefònica i la recollida de la comanda en l'aparcament del centre comercial que desitge, la qual cosa evita el contacte físic.

  Pujar