elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Consell aprova els convenis de l’Institut Valencià de Cultura amb l’associació VAM! i els ajuntaments de Gandia i Alcoi

  • L’Institut Valencià de Cultura destina a aquests convenis 317.000 euros

El Ple del Consell ha aprovat tres convenis de col·laboració entre l’Institut Valencià de Cultura (IVC), amb els ajuntaments de Gandia i Alcoi i l’associació Valencian Music Association (VAM!). 

Aquests convenis s’emmarquen en les actuacions desenvolupades per l’Institut Valencià de Cultura dirigides a fomentar i impulsar la creació artística en les arts escèniques, la música, l’audiovisual i les arts contemporànies, així com a promocionar la seua difusió a través de subvencions, ajudes i incentius. Per a fer-ho es destinaran 317.000 euros

El conveni amb l’Ajuntament de Gandia té com a finalitat donar suport a l’organització de la XVIII edició de Cortoons Gandia, festival internacional dedicat a curtmetratges d’animació, que se celebrarà a la ciutat de Gandia del 20 al 23 d’octubre de 2022. Per a dur-ho a terme rebrà 20.000 euros. 

Així mateix, l’Ajuntament d’Alcoi organitza la Mostra de Teatre com a festival i fira d’arts escèniques, que enguany celebra la XXXI edició. Per a donar suport a l’organització d’aquest festival, l’IVC destina 125.000 euros.

Finalment, per a l’associació Valencian Music Association (VAM!) es destinaran 172.000 euros amb la finalitat de consolidar la indústria musical valenciana mitjançant l’organització de la fira TROVAM, que se celebrarà entre el 2 i el 5 de novembre de 2022 i les activitats prèvies imprescindibles per a dur-la a terme. 

Pujar