elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Comunitat Valenciana segueix en alerta groga per fortes pluges

La Comunitat Valenciana segueix en alerta groga per fortes pluges
  • Els ruixats acompanyats de tempesta poden ser localment més intensos i persistents a Castelló, el sud de València i el nord-est d'Alacant

El mal temps continua en la Comunitat Valenciana, que presenta per a avui dijous 23 de setembre preemergència per pluges amb alerta groga en tot el territori. Es preveu que els ruixats estiguen acompanyats de tempesta que poden ser localment fortes i persistents a Castelló el sud de València i el nord-est d'Alacant.

L'Agència Estatal de Meteorologia pronostica que hi haurà un predomini de cel nuvolós on a Castelló serà més intens fins a les 17 hores que és quan desapareix l'alerta per pluges intenses acompanyades de tempesta i ones que podrien aconseguir els tres metres d'altura. La preemergència continua a la província valenciana i alacantina durant tot el dia en el litoral per forts ruixats i onatge pel vent.

Per això, el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat manté la preemergència de pluges, més intenses en el litoral.

Les temperatures pujaran lleugerament durant la jornada. Castelló i València presentaran una mínima de 19 °C i una màxima de 26 °C i Alacant tindrà unes temperatures una mica més elevades amb 20 °C de mínima i 29 °C de màxima.

A partir de demà, la preemergència per fortes pluges desapareix però continuaran els ruixats ocasionals pel litoral.

Pujar