elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Comunitat Valenciana recupera dilluns la normalitat en l'atenció primària

La Comunitat Valenciana recupera dilluns la normalitat en l'atenció primària
  • Els centres de salut restableixen l'atenció presencial al 100%

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest dilluns que en una setmana tornarà la normalitat a l'atenció primària. En concret, a partir de dilluns 4 d'octubre es restableix l'atenció presencial a el 100% en tots els centres de salut i d'especialitats.

El cap del Consell ha anunciat aquestes i altres mesures en el Debat de Política General en què també s'han conegut les noves restriccions a partir d'aquest dimarts com la recuperació de les pistes de ball en l'oci nocturn i la seua ampliació horària fins a les 5 de la matinada, l'ampliació d'aforaments en hostaleria i decauen també les restriccions en la cultura, el comerç, els esdeveniments esportius i les seus festeres.

Aquest anunci ha anat acompanyat de l'alçament de les restriccions d'aforament en esdeveniments esportius, cinemes, teatres, auditoris, museus i biblioteques encara que sí es manté el 75% de limitació en gimnasos, piscines cobertes, banquets i congressos.

Atenció presencial en els centres de salut

Pel que fa a la sanitat, Puig ha fet un gran anunci: "Hui, després d'any i mig, els anuncie una mesura molt esperada per a tota la ciutadania. A partir del proper dilluns 4 d'octubre torna la normalitat a l'atenció primària".

"Gràcies a la millora de la situació epidemiològica, es restablirà l'atenció presencial al 100% en tots els centres de salut i especialitats". En qualsevol cas, qui ho desitge podrà optar per la consulta telemàtica: "És la millor prova de la recuperació sanitària", ha conclòs Puig.

Pujar