elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Comunitat Valenciana preveu tempestes i descens de les temperatures

La Comunitat Valenciana preveu tempestes i descens de les temperatures
  • L'Agències de Seguretat i Emergències ha decretat el nivell de risc groc per al dimecres 7 de juliol a l'interior de Castelló encara que no es descarten ruixats en el sud de València i nord d'Alacant

Després d'una jornada de calor sufocant durant el dia d'ahir en la Comunitat Valenciana, on els termòmetres van superar els 40 °C, avui l'Agència de Seguretat i Emergències dela Comunitat Valenciana ha decretat el nivell de risc groc per pluges i tempestes a l'interior nord i sud de la província de Castelló.

Encara que els ruixats i tempestes que podran ser localment fortes a la vesprada a l'interior de Castelló, no es descarta que ploga també en el sud de València i nord d'Alacant, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia.

Així mateix, les temperatures mínimes aniran en descens a l'interior i sense canvis o en lleuger ascens en el litoral, mentre que les màximes patiran un descens generalitzat, localment notable.

A Alacant els termòmetres oscil·laran entre 23 i 31 °C, a Castelló entre 23 i 29 °C, mentre que a València el mercuri marcarà entre 25 i 31 °C.

El vent serà variable fluix tendint a component aquest fluix amb intervals de moderat en general, i a nord-oest serà moderat en el nord de Castelló a últimes hores del dia.

Risc d'incendis

D'altra banda, el 112 Comunitat Valenciana ha fixat el nivell de preemergència per risc d'incendis alt a l'interior de la província de València i el sud d'Alacant. En la resta del territori, el nivell de risc d'incendis és baix-mitjà.

Pujar