elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Comunitat Valenciana "connecta" amb 2,4 milions de turistes "en línia"

La Comunitat Valenciana "connecta" amb 2,4 milions de turistes "en línia"
  • L'estratègia de màrqueting digital consolida el seu posicionament: "La gent ja no explica on ha anat sinó què ha fet"

MÉS FOTOS
La Comunitat Valenciana "connecta" amb 2,4 milions de turistes "en línia" - (foto 2)
La Comunitat Valenciana "connecta" amb 2,4 milions de turistes "en línia" - (foto 3)

La Comunitat Valenciana busca connectar amb el turista a través d'un màrqueting experiencial i en línia que ha aconseguit grans fites des que es va posar en marxa. El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha presentat l'evolució d'aquesta estratègia de màrqueting en línia que es va iniciar el 2020 i que durarà fins 2022.

L'objectiu és cultivar nous públics, retenir els fidels i fer-ho adaptant-se a les noves formes de viatjar i viure el turisme: "La gent ja no explica on ha anat sinó què ha fet". Per això, aquesta estratègia passada en la connexió que busca servir el sector i guanyar posicionament.

A més, es fa en un context d'espai en línia en què la Comunitat Valenciana es va posicionar entre les primeres: "Vam ser de les primeres comunitats que va entendre que el tauler de joc en l'àmbit de la promoció es juga cada vegada més en l'àmbit digital ", ha recordat Colomer.

Gràcies a aquesta estratègia s'han aconseguit més de 2.400.000 visites al portal turístic, una comunitat que supera el mig milió en les xarxes socials, 1,6 milions d'interaccions, 34 milions d'impressions, augment en un 50% de les bases de dades de subscriptors i un llarg etc que està aconseguint incrementar la notorietat, reputació i posicionament de la Comunitat Valenciana.

Nou Videoblog, 'Mediterrani en Acció'

A més, en la roda de premsa de presentació d'aquest balanç s'ha informat també del llançament de el nou Videoblog en què s'ha volgut fer l'ullet al món audiovisual i que han titulat 'Mediterrani en Acció', una derivada del claim de campanya Mediterrani en Viu.

Colomer ha assenyalat que el nou videobloc "tindrà la seua ubicació en el portal turístic i al canal de Youtube" i ha recalcat que amb aquesta iniciativa "pretenem generar una imatge fresca, positiva, inspiradora, evocadora, a més de conrear nous públics i retenir als nostres fidels de sempre ".

Les categories que abordaran els diferents vídeos de la Mediterrània en Acció seran cultura, gastronomia, natura i sostenibilitat, activitats i plans, LGTBI +, turisme accessible i inclusiu, a més de festes i esdeveniments.

Pujar