26 de novembre de 2020 26/11/20

La Comunitat Valenciana aprova amb nota en Fitur

La Comunitat Valenciana aprova amb nota en Fitur - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Comunitat Valenciana aprova amb nota en Fitur - (foto 2)

  El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha fet balanç de la fira internacional de turisme celebrada a Madrid a finals de gener i en la que s'ha donat "exemple" de "coordinació institucional" i "coherència en la comunicació"

  Més de 400 empreses valencianes, les sis marques turístiques de la Comunitat Valenciana presentant 130 destins junt amb 50 associacions empresarials i més de 120 rodes de premsa per a donar a conéixer el nostre destí. Les xifres de participació de la Comunitat Valenciana en la 37a edició de La Fira Internacional de Turisme (FITUR) donen una idea de l'impacte que esta trobada ha tingut en el teixit turístic i empresarial valencià.

  I així ho ha manifestat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, qui ha destacat que Fitur 2017 ha sigut "un bon exemple de coordinació institucional entre les marques i els destins i s'ha percebut coherència en la comunicació". En una carta dirigida als expositors i participants en l'estand de la Comunitat Valenciana, Colomer ha volgut agrair l'esforç perquè Fitur "haja sigut productiu, cada vegada més professional i representau" de l'oferta de la Comunitat Valenciana.

  Fitur és una de les Fires Internacionals més importants de turisme. En esta última edició, celebrada a finals de gener, 250.000 persones l'han visitada i ha registrat un augment en superfície d'exposició i en professionals d'un 9%. En l'estand de la Comunitat, construït amb materials 98% reciclables, han tingut lloc 1.500 cites professionals, més de 70 de l'Agència Valenciana de Turisme, 30 esdeveniments gastronòmics xou cooking, 63 passes de tastos i degustacions així com 70 referències de productes gastronòmics.

  Pujar