elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Comunitat en directe: webcams per a apuntar-se als punts més turístics

La Comunitat en directe: webcams per a apuntar-se als punts més turístics
  • Turisme Comunitat Valenciana ofereix imatges en temps real durant les 24 hores del dia

Visitar els punts turístics de la Comunitat Valenciana des de casa o des del mòbil és possible gràcies a les webcam que Turisme Comunitat Valenciana té repartides pels principals punts turístics de Castelló, València i Alacant.

A través d'aquestes cambres, Turisme ofereix la possibilitat d'apuntar-se i gaudir de les millors vistes. I tot això sense eixir de casa i des de qualsevol part del món.

Vives a l'estranger o en un altre punt d'Espanya i morriña per la terreta? T'imagines viure a l'interior i poder veure la mar en temps real? Per a això només has de punxar ACÍ i buscar la localitat que desitges gràcies a la xarxa de webcams de la Comunitat Valenciana.Aquestes webcams ofereixen imatges en temps real durant les 24 hores del dia.

A través d'aquestes cambres pots apuntar-te al Mediterrani i gaudir de les vistes de Calp, Peníscola, Altea, Cullera o Benidorm. Però també de les zones de l'interior com el Castell de Guadalest, Forcall, Alcoi, Ademuz i fins i tot el Circuit de Cheste.

Aquestes cambres et permetran conéixer quin temps fa a la teua platja favorita o als pobles d'interior que vulgues visitar i decidir si fa el dia perfecte per a gaudir d'un magnífic dia de platja o una excursió a l'interior.

Pujar