elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una companyia de trens ‘low cost’ arriba a una altra capital valenciana

Una companyia de trens ‘low cost’ arriba a una altra capital valenciana
  • L'operadora d'alta velocitat arrancarà una nova ruta des de 15 euros a partir d'aquest divendres

Una companyia de trens ‘low cost’ ha arribat a una altra capital valenciana. Es tracta de Iryo, una empresa participada per la valenciana Air Nostrum, Globalvía i Trenitalia, la Renfe italiana.

I és que l'operadora de trens d'alta velocitat arranca aquest divendres 2 de juny una nova ruta comercial, que unirà Madrid amb Alacant.

Concretament, les estacions d'Alacant-Terminal i Chamartín-Clara Campoamor, passant per la ciutat manxega d'Albacete, amb fins a quatre viatges al dia.

Cal recordar que la companyia ja va iniciar la seua primera ruta Madrid-València el desembre passat i ara arranca els seus viatges des d'Alacant amb eixides des de la ciutat a les 12:25h i les 19:35h i voltes des de Madrid amb arribada a Alacant a les 10:10h i les 18:10h.

Els bitllets ja estan disponibles i es poden comprar per preus que parteixen dels 15 euros en la web de Iryo, una companyia que se suma en la lluita pels preus competitius a Avlo (l'operadora ‘low cost’ de Renfe) i Ouigo (participada per la Renfe francesa SNCF).

Pujar