elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Xarxa Xaloc tindrà presència en Cocentaina

    Xaloc és un projecte pilot de la Conselleria de Vivenda i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana, el qual forma part del projecte europeu Horizon 2020, destinat a les administracions locals i comarcals per tal d'oferir a totes les persones un servei integral de gestió, informació, mediació social i assessorament en matèria de vivenda, rehabilitació d'edificis i regeneració urbana, formant part.

    El servei disposa de diferents unitats de treball com la tramitació d’ajudes en matèria d’habitatge, el servei de mediació i protecció de la tinença d’habitatge, l’augment d’habitatge amb finalitats socials, i també en l’impuls de l’eficiència energètica i les energies renovables.

    Aquest servei de finestra única està basat en la municipalització i la gestió directa per facilitar els tràmits a la ciutadania. L’oficina Xaloc es troba a la mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat en horari de dilluns a divendres de 8.00 h a 15.00 h i els dijous també de 17.00 h a 20.00 h i a Cocentaina ens oferiran el servei de forma presencial, a partir del 21 de desembre, dos dies al mes, concretament el primer i tercer dimarts de cada mes a l'Oficina Tècnica de l’Ajuntament, al carrer Sant Cristòfol 8, a la primera planta, en horari de 8.00 h a 15.00 h. El calendari anual d’atenció al ciutadà està publicat a la web de l’Ajuntament. El servei

    La regidora d'Urbanisme, Eugenia Miguel, ha explicat que l'adhesió de Cocentaina a la Xarxa Xaloc serà determinant per tal d'obtindre informació de qualitat sobre les necessitats reals del nostre municipi en matèria d'habitatge i poder, també, guanyar en agilitat pel que fa a la tramitació d'ajudes, per part de la ciutadania, a l'hora de rehabilitar edificis.

    Pujar