26 de setembre de 2020 26/9/20

La Seu Universitària de Cocentaina ret homenatge al poeta Miguel Hernández

La Seu Universitària de Cocentaina ret homenatge al poeta Miguel Hernández - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Seu Universitària de Cocentaina ret homenatge al poeta Miguel Hernández - (foto 2)

  Dins dels cursos d'estiu Universitat d'Alacant "Rafael Altamira" i commemorant l'Any Miguel Hernández, la Universitat i la seua Seu de Cocentaina, en col·laboració amb l'Ajuntament de Cocentaina i la Diputació d'Alacant, presenten el concert "Fraskito, Tierra y Sangre", que tindrà lloc demà divendres 21 de juliol, a les 22.30 hores, al Palau Comtal de Cocentaina, amb entrada lliure limitada a la capacitat del lloc.

  "Tierra y Sangre 2017". Sota aquest títol irromp el nou espectacle compost per Fraskito, que inclou 12 temes imbricats en la vida i obra del poeta, on el compositor il·licità, després de diversos anys de representacions, ha aconseguit posar banda sonora a la història de Miguel Hernández, amb l'objectiu de transmetre el missatge més clar i definit de la poesia hernandiana, a més del seu codi musical únic i personal.

  Francisco Rodríguez Fernández "Fraskito"

  Francisco Rodríguez Fernández, Fraskito, guitarrista i cantant nascut a Elx, gitano d'origen granadí, és un artista respectat i reconegut entre tota la comunitat flamenca. Des de l'edició del seu primer disc l'any 1998, ha tingut una prestigiosa carrera com a autor de música i lletres per a infinitat d'artistes com Remedios Amaya, Guadiana, Parrita, La Negra... i ha treballat com a músic de sessió en molts projectes portats a l'escenari. Com a solista destaquen les seues obres: "Camino de Agua" i "Tierra y Sangre".

  Pujar