elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
MÉS DE 360.000 VISITANTS

Tanca amb èxit el primer cap de setmana de la Fira de Tots Sants de Cocentaina

Tanca amb èxit el primer cap de setmana de la Fira de Tots Sants de Cocentaina
  • La Fira tornarà el cap de setmana vinent, del 5 al 7 de novembre amb els expositors de vehicles, maquinària, productes alimentaris i Denominació d'Origen

El primer cap de setmana de la 675 edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina s'ha tancat amb un total de 362.077 visitants. Una xifra molt positiva que s'acosta a les registrades en els certàmens celebrats abans de la pandèmia i que reafirmen les ganes que tant veïns com visitants tenien de gaudir la Fira de nou als carrers. Tant visitants com expositors, així com comerços locals i hostaleria han valorat molt positivament el format dissenyat per a aquesta edició del certamen, en dos caps de setmana consecutius. Per part d'expositors, comerç i hostaleria local, s'ha indicat un augment en les vendes. Els visitants han agraït que al disposar de més espai, els productes exposats es pogueren veure millor i la visita en general es poguera transitar de forma més tranquil·la i espaiada.

En relació a la divisió de visitants per dies, el divendres 29 d'octubre es van registrar 81.097 visitants; el dissabte 30, 77.743; el diumenge 31, 105.538 i el dilluns 1 de novembre 97.699. Com il·lustren les dades la jornada del diumenge va ser la més forta, igual que ho ha sigut en anteriors edicions.

Quant al flux de vehicles, s'han registrat un total de 107.459 cotxes durant els quatre dies de celebració d'aquest primer cap de setmana. Els pàrquings habilitats, tots ells gratuits, han suposat un avantatge afegit per als visitants que es mantindrà per al segon cap de setmana. Cal destacar que aquelles persones que vulguen visitar la Fira de Cocentaina els pròxims 5,6 i 7 de novembre poden reservar mitjançant la web (www.parkings.firadecocentaina.org) i de manera gratuïta una plaça d'aparcament en una de les quatre zones: pujada de Sant Cristòfol, pàrquing de Riera, L'Orxa 4.4 o el Poliesportiu. Recordar que a aquestes quatre, se sumen altres tres: Cementiri, Carrefour i ctra. Benilloba on l'aparcament és lliure i no és necessari reservar per a deixar el vehicle; s'han habilitat autobusos llançadora per a desplaçar als qui deixen allí el seu vehicle fins als voltants del certamen.

L'edil de Fira, Eugenia Miguel assegura que “tanquem aquest primer cap de setmana de Fira amb molt bones sensacions, les xifres demostren que la gent un any més ha tornat a recolzar el certamen, ha vingut, l'ha gaudit i, sobretot, han realitzat compres, perquè les vendes han sigut significatives”. Destaca que “la pluja ha respectat els dies de Fira, i això ha beneficiat; a més, no s'han registrat incidents i cal agrair que la gran majoria del públic assistent ha respectat les mesures sanitàries el que ha permés que s'haja pogut gaudir de manera segura”.

La Fira de Cocentaina continua

El pròxim cap de setmana els carrers de Cocentaina tornaran a omplir-se d'expositors. Durant els dies 5, 6 i 7 de novembre els visitants podran gaudir d'un major espai expositiu en el qual podran trobar una gran oferta de vehicles i maquinària agrícola i industrial. També estaran presents, en aquest segon cap de setmana de Fira, una gran varietat de productes agroalimentaris i Denominació d'Origen. Es mantindrà la zona d'atraccions, l'espai gastronòmic de Food Trucks i les exposicions per a garantir el complement d'entreteniment a tots els que visiten la Ciutat Comtal en aquesta segona convocatòria.

 

Pujar