elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Reunió a Cocentaina amb professionals sanitaris i la ciutadania per informar del Consell de Salut d’Àrea Bàsica

Reunió a Cocentaina amb professionals sanitaris i la ciutadania per informar del Consell de Salut d’Àrea Bàsica
  • Una reunió que busca informar a la ciutadania per a la creació del Consell de Salut d’Àrea Bàsica

MÉS FOTOS
Reunió a Cocentaina amb professionals sanitaris i la ciutadania per informar del Consell de Salut d’Àrea Bàsica - (foto 2)

El dimarts 28 de maig la Regidoria de Salut Pública i Polítiques Saludables juntament amb coordinació amb la xarxa de salut d'Alcoi i diferents professionals sanitaris del Centre de Salut de Cocentaina es va reunir al Centre Social Real Blanc amb la ciutadania, diverses associacions contestanes i representants polítics per informar de la creació del Consell de Salut d’Àrea Bàsica.

Entre els professionals sanitaris s'encontrava José Ramón Ramos, director de salut primària; Maite Pérez, directora de salut pública; Irene Vicedo, coordinadora de metges del Centre de Salut de Cocentaina i Raquel Silvestre, coordinadora d'infermers i infermeres del Centre de Salut del nostre municipi.

La reunió amb un total aproximat de 45 persones s’ha realitzat amb l’objectiu, en primer lloc, que la gent de Cocentaina s’involucre en el Consell, ja que és la primera tasca que s’ha de cometre, però després buscar iniciatives que nasquen sempre de les necessitats en l'àmbit general pel benefici de la salut comunitària i per a trobar les millors solucions per a tots els veïns i veïnes.

Aquest Consell té una premissa molt clara en la cerca de la participació ciutadana, en primer lloc, formant el Consell per a posteriorment ser l'òrgan vinculador de les idees de tots i totes per a poder estudiar-les i actuar en consonància en la demanda i les necessitats  dels diversos seguiments per la gestió de les polítiques de salut en la nostra àrea.

Marisa Abad, regidora de Salut Pública i Polítiques Saludables, mostra la seua gratitud als assistents «estic molt contenta de la gran afluència de gent que va vindre i espere que puga'm fer molts projectes en aquesta versant perquè crec que la salut comunitària és molt important per poder posar mitjans perquè entre totes i tots cuidem la salut. Espere que vaja endavant per poder constituir el Consell.»

Pujar