elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Resultat de la votació del Pressupost Participatiu 2020 a Cocentaina

Resultat de la votació del Pressupost Participatiu 2020 a Cocentaina

  Durant una setmana, del 20 al 26 de juliol, qualsevol persona empadronada a Cocentaina i major de 16 anys ha pogut votar les propostes que figuren en la pàgina web de Cocentaina Participa.

  Una vegada tancat el període de votació, l’Ajuntament de Cocentaina, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, ha donat a conèixer el resultat de la votació que enguany, i a causa de la situació excepcional de nova normalitat, ha sigut només online, és a dir, que no hi ha hagut vot presencial. Aquests són els resultats:

  Vots totals a les propostes ordenades de major a menor:

  1. Millora acústica del Centre Cultural El Teular: 454 vots

  2. Panells informatius: 206 vots

  3. Bústia de devolució de préstec bibliotecari: 182 vots

  Cal destacar que la participació ha sigut similar a la d’altres campanyes, tenint en compte que enguany, tal com hem comentat, no hi ha hagut votació presencial.

  La regidora de Participació Ciutadana, Maria Teresa Valls, ha agraït a tota la ciutadania que haja votat, ha felicitat les persones que han presentat les propostes i ha expressat la voluntat de començar a executar-les de manera imminent. Així mateix, emplaçava a continuar treballant i anunciava la propera convocatòria d’un Consell de Participació tan prompte com siga possible.

  Pujar