elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El repte del reciclatge aparca a Cocentaina

El repte del reciclatge aparca a Cocentaina
  MÉS FOTOS
  El repte del reciclatge aparca a Cocentaina - (foto 2)
  El repte del reciclatge aparca a Cocentaina - (foto 3)

  Durant el matí  del dijous, la furgoneta i la carpa del repte d'Ecoembes han visitat la nostra localitat. Aquesta iniciativa posada en marxa per Ecoembes, el consorci Terra i la conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, està enfocada a conscienciar a la població per a poder incrementar els resultats de reciclatge d'envasos ( briks, llandes, etc) en el contenidor groc i conscienciar a la ciutadania de la importància de la cura del medi ambient.

  La població de Cocentaina ha pogut participar en les diferents activitats lúdiques i educatives incloses en el «repte del reciclatge» , en l'espai destinat en els voltants del Mercat Municipal, més concretament al Carrer sant Francesc. Allí l'equip d’animació i formació, ha interactuat amb els vianants proposant jocs, regals i consells per a reciclar millor.

  A més alumnes de 4t d'ESO de l'IES Pare Arques han pogut gaudir de xarrades lúdic-formatives sobre la importància de realitzar correctament el reciclatge.

  Les Regidores de Neteja Viària i RSU de Cocentaina, Paqui Ruiz i la de Medi Ambient Eugenia Miguel, han sigut les encarregades de rebre a l'equip del repte.

  Paqui Ruiz ens recorda que el pròxim dia 22 "tornarà a visitar-nos aquest repte", així com que es tracta de reciclar correctament, no d'augmentar el consum de productes envasats, si no de depositar-los correctament en el contenidor que correspon a cada residu. "És una competició contra el nostre propi municipi, en la qual  en cas d'aconseguir els objectius que s'especifiquen el les bases, podríem beneficiar a la Associació ASPROMIN".

  Aprofita per a agrair a la població l'acolliment i la  participació que ha sigut major de l'esperat, sempre observant les mesures sanitàries.

  Pujar