20 de gener de 2021 20/1/21

El Palau Comtal de Cocentaina obri de nou les seues portes al públic

    Dimecres 20 de maig, i després de dos mesos de servici interromput a causa del coronavirus, el Palau Comtal de Cocentaina es prepara per a obrir de nou les seues portes al públic. A partir d’aquesta data, totes aquelles persones que vulguen visitar el Palau, una de les joies del gòtic i renaixement, podran fer-ho de dilluns a dissabte en horari de matí, de 10 a 13 hores.

    En aquest sentit, per a l’obertura s’han previst una sèrie de canvis per tal d’adaptar-se a les circumstàncies actuals, com és cas del control de l’aforament, la disposició de gel hidroalcohòlic a l’entrada, la senyalització de l’itinerari de visita amb sentit únic per a evitar l’encreuament de les persones o la incorporació de codis QR que permetran la descàrrega dels distints fullets informatius als dispositius mòbils, en definitiva, mesures que permetran garantir una major seguretat i la salut dels visitants.

    Per altra banda, a mesura que avance la desescalada es preveu ampliar la franja horària de visita. Pel que fa al Refugi Antiaeri es podrà obrir quan la situació siga de normalitat absoluta, ja que les condicions d’aforament i de ventilació són limitades. Per al regidor de Cultura, Ivan Jover: «per a nosaltres és molt important anar recuperant a poc a poc la normalitat amb l’obertura al públic del museu municipal del Palau Comtal, sens dubte, un dels edificis més importants i visitats al nostre municipi.»

    Pujar