24 de novembre de 2020 24/11/20

Mireia Estepa es reunix amb representants del PSPV-PSOE per parlar d’ajudes a autònoms

Mireia Estepa es reunix amb representants del PSPV-PSOE per parlar d’ajudes a autònoms - (foto 1)

    La Secretaria Autonòmica de Comunicació, Blanca Marín, qui ocupa el càrrec al PSPV-PSOE de Secretària de Creixement i Ocupació, convocava amb José Muñoz, Secretari d’Organització dels socialistes valencians, a una reunió a alguns representants del partit, entre els quals es trobava Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina.

    L’objecte d’aquest encontre per videoconferència era fer un repàs per les ajudes per a autònoms que ha posat en marxa la Generalitat Valenciana, així com donar informació sobre els ERTE i resoldre els dubtes dels polítics locals.

    A la reunió també va intervindre Rocío Briones, actual Directora General d’Ocupació del govern valencià, qui va avançar algunes mesures que es faran públiques aviat i que ajudaran a fer que els ajuntaments puguen sumar-se al suport econòmic que ja està oferint l’estat i la Comunitat Valenciana a les persones que ara no poden treballar als seus negocis per l’estat d’alarma.

    Pel que fa al govern socialista contestà, ja s’ha previst un augment de la partida pressupostària per a donar més ajudes a autònoms i PYMES i, s’estudia fer una ampliació més ambiciosa en un futur per reflotar l’economia local.

    Pujar