29 de setembre de 2020 29/9/20

L'equip de Govern socialista reestructura les seues funcions en l'equador de la legislatura

L'equip de Govern socialista reestructura les seues funcions en l'equador de la legislatura - (foto 1)

    La Corporació Municipal a l'Ajuntament de Cocentaina experimentarà lleugers canvis en la seua distribució de personal, just quan es compleix l'equador de la legislatura. Es tracta del canvi de titularitat en els càrrecs de 1r Tinent d'Alcaldia i de Portaveu en el Grup Municipal Socialista. Marcos Castelló ha estat fins ara -i des de fa huit anys- la persona que s'ha situat tant al davant de la 1a Tinença d'Alcaldia com del càrrec de Portaveu. Castelló va accedir a aquest càrrec amb Rafa Briet, en un dels moments més complicats per al govern socialista local després de la dimissió del Portaveu i del 1r Tinent d'Alcaldia d'aleshores. Ara, i fruit d'una decisió personal, complint així amb un compromís adquirit a principis d'aquesta legislatura amb l'alcaldessa de Cocentaina Mireia Estepa, Castelló decideix fer un pas al costat i deixar la primera línia política a dues companyes de corporació. Elles són Marcela Richart i Mariona Carbonell, dues de les peces claus de renovació i experiència del Partit Socialista contestà que es va iniciar en les passades eleccions de 2015 amb Mireia Estepa, l'alcaldessa, al capdavant.

    Marcela Richart assumirà el càrrec de 1a Tinent d'Alcaldia (deixant la 3a Tinença d'Alcaldia a Marcos Castelló) i, per la seua banda, Mariona Carbonell serà a partir d'ara la Portaveu del Grup Socialista Municipal.
    Aquests canvis responen al ferm compromís del Partit Socialista de Cocentaina per renovar els seus caps visibles combinant joventut i experiència al capdavant de la gestió municipal. Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina, ha agraït públicament a Castelló la "grandíssima feina feta durant aquests últims 8 anys. Treballant incansablement pel nostre poble, amb generositat, rigor i honestedat, complint els seus compromisos des de la coherència". Amb tot, cal assenyalar que Marcos Castelló no abandona en cap cas les seues àrees de gestió i les seues regidories (Hisenda, Obres i Serveis i Policia, Seguretat Ciutadana, Trànsit i Personal), de fet ara podrà centrar-se encara més en aspectes més concrets d'aquesta gestió diària en àrees tan complexes com les que encapçala.

    Pujar