elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’equip de govern de Cocentaina aprova les bases de les ajudes Parèntesi

L’equip de govern de Cocentaina aprova les bases de les ajudes Parèntesi
  MÉS FOTOS
  L’equip de govern de Cocentaina aprova les bases de les ajudes Parèntesi - (foto 2)

  La junta de govern local va aprovar ahir les bases de les ajudes Parèntesis per un import total de 307.009,00€ dels quals Generalitat aporta 62,5% (191.880,62€), diputació d’Alacant el 22,5% el que es tradueix amb 69.077,02€ i el restant 15% (46.051,36€) l’ajuntament de Cocentaina.

  Aquestes ajudes s’integren dins del Pla autonòmic Resistir i van dirigides a autònoms i empreses amb un màxim de 10 persones treballadores que desenvolupen la seua activitat al municipi de Cocentaina i que pertanyen a les activitats determinades per la Generalitat Valenciana.

  La quantia màxima per sol·licitud ascendeix a 2.000€ per autònom o microempresa més 200€ per cada treballador que tinguen contractat a data de 31 de desembre de 2021.

  Tota la tramitació es realitzarà de forma obligatòria per la seu electrònica  (http://cocentaina.sedeelectronica.es) i el termini per a presentar les sol·licituds seran de 15 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació de l’extracte de les bases al B.O.P.

  Des del govern contestà valoren molt positivament aquesta iniciativa autonòmica i així li ho van transmetre dimarts al director general de l’Administració Local. «Ajudes que unixen a les tres administracions fent que siguen més quantioses i que els negocis no hagen de fer tantes tramitacions per a aconseguir-les. Hem organitzat el departament per tal de tramitar el més ràpid possible la resolució de les ajudes dirigides als sectors més afectats de la nostra població, malgrat no tindre encara interventor», apunta Mariona Carbonell, regidora delegada d’Hisenda.

  Pujar