elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Cocentaina aprova les primeres ajudes Parèntesi del Pla Resistir

L’Ajuntament de Cocentaina aprova les primeres ajudes Parèntesi del Pla Resistir
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament de Cocentaina aprova les primeres ajudes Parèntesi del Pla Resistir - (foto 2)

  A la junta de govern local del 14 d’abril s’han aprovat les primeres sol·licituds favorables i el seu pagament es farà efectiu en pocs dies, una primera quantitat que supera els 20.000€. La resta de sol·licituds  seguiran el mateix procediment que s’ha iniciat aquesta setmana i aniran resolent-se a mesura que estiguen els informes favorables preparats. Hi ha sol·licituds que han estat denegades per no complir les bases, per exemple, per documentació incompleta o incorrecta, per no tindre la llicència d’activitat o per altres requisits que establix la convocatòria; no obstant això, tenen un termini per poder fer al·legacions.

  Des de la regidoria d’Hisenda expliquen que una vegada finalitze completament aquesta convocatòria d’ajudes Parèntesi, es durà a terme una segona convocatòria destinada a altres sectors afectats econòmicament per la COVID-19 i que ara no han estat beneficiaris.

  En aquesta mateixa junta de govern s’han donat per finalitzades les ajudes Activa Cocentaina amb l’aprovació dels últims expedients que quedaven per resoldre.

  Mariona Carbonell assegura que «continuarem treballant de valent, amb l’escàs personal que tenim, per poder dur endavant les ajudes Parèntesis com més aviat millor.»

  Pujar