1 d’abril de 2020 1/4/20

L’Agència Valenciana de Turisme dona suport a la Fira de Tots Sants

L’Agència Valenciana de Turisme dona suport a la Fira de Tots Sants - (foto 1)

    El passat dimecres L'Alcaldessa Mireia Estepa, la Regidora de Fira Eugènia  Miguel i el tècnic de Fira és van reunir amb el Secretari Autonòmic de l’Agència Valenciana de Turisme  Francesc Colomer , per tractar diferents aspectes del tur Conveni per a la Fira de Tots Sants entre L’Ajuntament contestà i l’agència de Turisme, la reunió es va mantindre al centre de turisme d’Alacant.

    Els aspectes més importants que es van desenvolupar en aquest encontre, va ser bàsicament els aspectes administratius que tenen que configurar aquest Conveni, que suposarà un increment econòmic important  per part del màxim organisme turístic de la Comunitat Valenciana.

    A banda es van tractar el tema de la presència a la Fira de INVATUR ( institut valencià de turisme) per tal de mostrar les últimes novetats tecnològiques aplicades al sector turístic. Altre tema no menys important va ser la participació dels CDT ‘S a l’espai gastronòmic que ofereix la FIRA de Tots Sants.

    La Regidora de Fira Eugenia Miguel “és mostra satisfeta perquè aquest tipus de Conveni ajuden econòmicament a la nostra Fira i també mostren la implicació que les institucions valencianes en el gran esdeveniment que suposa la Fira de Tots Sants de Cocentaina”

    Pujar