20 d’octubre de 2020 20/10/20

Incorporació de 6 agents de policia a Cocentaina

    El passat divendres 28 de febrer van prendre possessió del càrrec les i els nous agents que s'incorporen a la plantilla de Policia Local de Cocentaina, dues dones i tres homes, cinc nous efectius que es sumen als agents que ja hi havia. A més a més, en els pròxims dies s’incorporarà altre agent a aquest cos de seguretat. L’acte va estar presidit per l’alcaldessa, Mireia Estepa, acompanyada pel regidor de Seguretat Ciutadana, Toni Hernández, i el cap de la Policia, Toni Gozálbes.

    D’aquesta forma, l’ajuntament de Cocentaina recupera el número d’agents que tenia en la seua plantilla abans que la llei permetera avançar l’edat de la jubilació als policies locals.

    Mireia Estepa i Toni Hernández els donaven la benvinguda a l’ajuntament després que aquests prometeren el càrrec. Recordem que tres policies provenen del torn de mobilitat, és a dir, ja exercien en altres ajuntaments com a agents, i altres tres han accedit pel torn lliure.

    L’alcaldessa els encoratjava a «protegir els drets i les llibertats de la ciutadania contestana» i aprofitava aquestes línies per agrair als policies de la plantilla «aquest temps que han estat treballant amb menys efectius i doblant torns per a no deixar el poble desproveït de seguretat».

    Pujar