elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Fira de Tots Sants explicada al grau d’Organització d’Esdeveniments, Protocol i Relacions Institucionals

La Fira de Tots Sants explicada al grau d’Organització d’Esdeveniments, Protocol i Relacions Institucionals
  MÉS FOTOS
  La Fira de Tots Sants explicada al grau d’Organització d’Esdeveniments, Protocol i Relacions Institucionals - (foto 2)
  La Fira de Tots Sants explicada al grau d’Organització d’Esdeveniments, Protocol i Relacions Institucionals - (foto 3)

  La Fira de Tots Sants va ser el motiu de la xerrada ha oferit Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina, i Jaume Bernabeu, responsable de contingut audiovisual i comunicació de Visualcrea, a IMEP (Instituto Mediterráneo de Estudios de Protocolo).

  A l’alumnat del 3r curs del grau universitari d’Organització d’Esdeveniments, Protocol i Relacions Institucionals se li van explicar els trets més importants de l’organització i les característiques d’una festa que com va dir l’alcaldessa «és dels pocs esdeveniments no religiosos que es manté amb gran èxit després de 7 segles d’història, fruit del treball i l’estima del seu poble».

  La xerrada va tindre lloc en l’assignatura d’Estructures i Processos en l’Organització d’Esdeveniments, de la qual Estepa i Bernabeu han sigut els primers convidats d’una classe que, durant el que queda de curs, també té previst comptar amb la presència d’organitzadors de festivals musicals de gran format o campionats esportius de caràcter nacional i internacional.

  «L’oportunitat que ens ha donat IMEP de desgranar com és la Fira per dins, quines són les claus del seu èxit, com ha anat evolucionat la seua imatge i com funciona la seua publicitat en el marc d’una carrera universitària és indicatiu que parlem d’un esdeveniment digne de ser estudiat», apunta l’alcaldessa.

  Les vora 20 alumnes, entre modalitat telemàtica i presencial, del curs van quedar encantades amb l’exposició i van poder traslladar la seua opinió sobre alguns aspectes de la Fira de Tots Sants.

  Pujar