30 de setembre de 2020 30/9/20

La Federació Junta de Festes fa una donació als serveis socials contestans per la COVID-19

La  Federació Junta de Festes fa una donació als serveis socials contestans per la COVID-19 - (foto 1)

    La Federació Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina va recaptar durant l’estat d’alarma un total de 1800€, provinents de les donacions que, quasi la totalitat de filaes contestanes, van fer per a destinar-les a ajudar a les persones que pitjor ho estan passant degut a la pandèmia sanitària mundial.

    La Junta va decidir que la seua solidaritat havia d’anar dirigida a les persones de Cocentaina, motiu pel qual, s’ha ingressat la donació als serveis socials municipals que són qui provenen d’ajudes econòmiques d’urgència a la població, amb un equip de professionals que ha fet un esforç laboral titànic per a no deixar a ningú de banda, sumat als abundants recursos econòmics que s’han destinat per part de l’Ajuntament de Cocentaina.

    La seua regidora, Mireia Estepa, junt amb tot l’equip de Benestar Social trasllada un missatge d’agraïment per part de tot el departament: «les filaes contestanes han mostrat la gran sensibilitat humana que tenen els nostres festers i l’entitat que els representa. Tot l’equip els donem les GRÀCIES per estar al costat de les persones que pitjor estan passant-ho i confiar en nosaltres com a professionals».

    Pujar