elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Èxit de participació en el concurs de fotografia convocat per la Pia Unió Mare de Déu del Miracle

Èxit de participació en el concurs de fotografia convocat per la Pia Unió Mare de Déu del Miracle

  El passat 30 de maig va finalitzar el termini d’admissió de fotografies per al concurs que anualment convoca la Pia Unió Mare de Déu del Miracle. Es tracta d’un concurs per al públic amateur i les imatges han d’arreplegar moments de les festes viscudes en aquest any.

  Una vegada finalitzat el termini, trobem un total de 161 fotografies que opten a un dels tres premis del certamen.

  El jurat, conformat per gent especialitzada dintre del món de la fotografia, avaluarà cadascuna d’elles i elegirà les guanyadores que es donaran a conéixer en els actes del mig any de la festa mariana, allà al mes d’octubre. Recordem que hi ha establits tres premis: Un primer de 300 euros, un segon de 200 i un tercer de 100 euros.

  La Pia Unió es mostra satisfeta per l’èxit de la convocatòria i vol agrair la participació i implicació de la gent en tot el que envolta a la festa de la Patrona Contestana.

  Tanmateix, des de la Pia Unió recorden que el pròxim diumenge 18 de juny, a les 10 del matí tindrà lloc la 50 edició del trofeu de ciclisme que organitza el club ciclista contestà, una activitat que es va haver d’ajornar a causa de la pluja i que estava prevista per al 20 de maig. La prova es realitzarà per un circuit urbà que discorrerà pel Passeig del comtat i anirà dirigida als corredors juvenils.

  Pujar