elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Eliminació de barreres arquitectòniques al casc antic de Cocentaina

  Aquest dilluns  24 de Febrer s’inicia la fase 1 de les obres d’eliminació de  barreres arquitectòniques del casc antic. Començaran per C/ Travadell , C/l’àngel i Plaça del Carme.

  El termini de l’execució de l’obra és preveu que és finalitze a finals d’abril,  on s’iniciarà la fase 2 del projecte que consisteix en C/Sant Hipòlit, un tram de Pere Cetina i C/ Mare de deu del Miracle.

  L’objectiu primordial d’aquestes obres es l’eliminació de les barreres arquitectòniques del casc antic , amb la anivellació de l’acera a la calçada , millora d’abastiment de la xarxa  d'aigua entre altres actuacions. A 2018 es van dur a terme obres de les mateixes característiques al C/Major i C/Sant Cristòfol.

  La dotació econòmica d’aquest projecte prové al 100% de la Diputació d’Alacant, mitjançant la convocatòria de les inversions financerament sostenibles de 2019 de l’entitat provincial.

  La regidoria d’Obres i Serveis Mariona Carbonell comenta « l’objectiu d’aquest equip de govern, és la millora en temes d'accessibilitat a la part històrica del casc antic , iniciada ja a 2018 per l’anterior Regidor d’Obres i que anem a seguir amb aquesta dinàmica de millorar el casc antic. A banda també agrair a la Diputació d’Alacant la financiació d’aquest projecte»

  Pujar