elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Edificant dóna els seus primers fruits al CEIP Real Blanc

  El Pla per a construir i millorar les infraestructures educatives Edificant dóna llum verda a la sol·licitud provisional feta des de l'Ajuntament per a procurar l'accessibilitat de l'edifici amb la instal·lació d'un ascensor.
  El passat 18 de desembre des d'alcaldia es van enviar dos sol·licituds telemàtiques per a Edificant: la primera demanava la unificació del Bosco i la segona l'accessibilitat del Real Blanc. Actualment sols es compta amb l'autorització per a preparar el projecte de les obres que afecten el Real Blanc, és per això que l'equip de govern i els tècnics municipals es troben treballant per a tindre a punt tota la documentació que Conselleria exigix per a passar a la 2a fase d'Edificant i que l'ajuntament puga assumir les competències per a fer del Real Blanc una escola accessible.

  Edificant consta de tres fases:

  1- Sol·licitud prèvia comunicant les necessitats d'infraestructures de les escoles municipals.
  2- Sol·licitud de delegació de competències i adhesió al Pla Edificant: l'ajuntament ha de redactar una memòria valorada econòmicament de les actuacions a fer, el consell escolar de centre i el municipal han de manifestar l'acord amb aquesta actuació i el Ple ha de sol·licitar la seua participació en Edificant.
  3- Resolució de Conselleria acceptant el projecte i aprovació pel Ple d'eixa proposta de resolució d'Educació.

  La regidora d'Educació, Mireia Estepa, manifesta la seua alegria i manté que "des de l'ajuntament estem esforçat-nos al màxim perquè Edificant deixe les escoles municipals en unes condicions òptimes per a l'aprenentatge dels nostres xiquets i xiquetes. És una magnífica notícia saber que tindrem un Real Blanc lliure de barreres arquitectòniques, una escola on la diversitat no siga un impediment per a créixer feliç".

  Pujar