elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els contestans i contestanes donen 2,5 tones de roba i calcer a Càrites

Els contestans i contestanes donen 2,5 tones de roba i calcer a Càrites - (foto 1)
  • Productes que es revenen a botigues de segona mà regentades per persones amb risc d'exclusió

Les empreses Arropa València i Koopera, pertanyents a Cárites Diocesana de València, han arreplegat a Cocentaina durant 2016 2.560 tones de roba i calcer per mitjà dels 8 contenidors repartits per la localitat i les seues pedanies. Es tracta d'un 27% més que el 2015 i gràcies a la solidaritat dels contestans i contestanes, s'ha contribuït a la contractació de 40 persones amb risc d'exclussió social i a la notable reducció d'emissions de CO2 a l'atmòsfera. Càritas comercialitza la roba de segona mà en la xarxa de botigues Koopera-Store en el què és el projecte més gran d'inserció laboral de la Comunitat Valenciana per a aquest sensible segment de la població.

Càritas ha remés a l'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, un escrit agraint la gran implicació dels ciutadans i ciutadanes que han dipositat més de 2,5 tones de roba i calcer als contenidors que els permet desenvolupar aquesta funció social.

Els contenidors de roba i calcer de Cocentaina es troben a les pedanies d'Alcúdia i dels Algars; al carrer del Convent, Justo San Salvador, Carrera Font d'Edra, Plaça El Tinte, Plaça Teular i Avinguda de Xàtiva.

Pujar