elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Conselleria atén les al·legacions contestanes i rectifica en la supressió d'una aula de 3 anys al CEIP Real Blanc

    L'alcaldessa contestana Mireia Estepa explicava que la situació resultant d'aquesta decisió és que per a l'alumnat que accedirà al sistema educatiu al curs 2018-2019, que són 84 persones segons el padró, hi haurà un total de 115 places disponibles, distribuïdes de la següent forma: 46 vacants al Real Blanc, 46 vacants al Bosco i 23 al Convent.

    Les al·legacions presentades pel Consell Escolar Municipal i que ara han estat acceptades, esgrimien un total de 12 arguments que explicaven, per exemple, que: l’escola es troba en bones condicions i que amb la supressió d’aules s’estarien desaprofitant els recursos del centre; que l’escrit on es comunicava l’arranjament escolar no es va presentar en temps i forma per part de Conselleria i que l’Ajuntament de Cocentaina no és qui hauria d'haver comunicat aquesta resolució, o que l’Educació Infantil del Real Blanc es veuria afectada pedagògicament amb aquesta retallada d’unitats.

    Ara, amb aquesta rectificació l'equip directiu del centre i la regidora d'Educació, i alhora alcaldessa, Mireia Estepa, han expressat públicament la seua satisfacció per aquesta notícia: “Ens alegrem que s'hagen atés les demandes de l'escola. Esperem que una vegada feta la matrícula no es tanque cap aula, ja que hi haurà aproximadament 30 vacants. En tot cas, i si açò passara, demanarem responsabilitats directament al Director general de Política Educativa Jaume Fullana, que és qui va decidir la supressió anterior”.

    Pujar