elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Condicionament de la rotonda de Sant Cristòfol i millores en enllumenat

Condicionament de la rotonda de Sant Cristòfol i millores en enllumenat

  S’ha realitzat el condicionament de la zona interior de la rotonda d’accés al polígon de Sant Cristòfol, on s’ha eliminat les parts que eren de terra i s’han substituït per grava de color compactada amb resina, de forma que el seu manteniment serà molt més efectiu i net. A més, s’ha reparat el rastell de formigó perimetral de la rotonda que estava en mal estat. Aquesta actuació ha suposat una despesa de 17.473,08€.

  A la mateixa zona també s’han eliminat barreres arquitectòniques, realitzant-se actuacions de reparació del rastell de la vorera i creació d’una rampa al carrer pujada a Sant Cristòfol millorant l’accessibilitat de Cocentaina.

  Aprofitant les obres realitzades, s’ha millorat l’enllumenat, cohesionant un tram de la xarxa d’enllumenat i substituint les lluminàries per a reduir el consum energètic.

  Continuant amb la reducció de consum elèctric que any rere any fa l’ajuntament, en el carrer Colon, l’avinguda Real Blanc i la rotonda de L’Altet s’han invertit 9.164,96 € per substituir amb il·luminàries que, com en el cas anterior, redueixen el consum elèctric.

  Pujar