elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Col·lectiu-Compromís s’oposa frontalment a la ubicació del nou ecoparc

Col·lectiu-Compromís s’oposa frontalment a la ubicació del nou ecoparc
  • El Col·lectiu 03820-Compromís no vol que el nou ecoparc s’ubique en un espai protegit per la Red Natura 2000 i mostra el seu suport a les reivindicacions del veïnat

El Col·lectiu 03820-Compromís veu desafortunada la ubicació que planteja l’equip de govern per al nou ecoparc. Cal destacar que la zona on l’equip de govern pretén ubicar l’ecoparc forma part de la Red Natura 2000, declarada com a Zona d’Especial Protecció per a les Aus, i de l’àrea d’amortiment d’impactes del Parc Natural de la Serra de Mariola.

Des de la coalició contestana expliquen que l’equip de govern treballa de manera unilateral, sense comptar amb l’opinió del veïnat i actua a fets consumats. Recorden que la situació de la nova ubicació de l’ecoparc recorda a la de la polèmica instal·lació de la gasolinera d’enfront de l’Hotel Odón. “L’equip de govern actua d’esquenes als veïns, sense comptar amb la seua opinió”, remarca Jordi Pla, portaveu del Col·lectiu 03820-Compromís.

“La ubicació per al nou ecoparc no és la correcta per les molèsties que genera als veïns i per ser un espai protegit per la Red Natura 2000. Hi ha alternatives i altres ubicacions possibles per instal·lar l’ecoparc sense generar molèsties ni problemes a ningú”, explica Pla.

Des del Col·lectiu 03820-Compromís expliquen que estan amb les reivindicacions dels veïns i que cal contemplar les alternatives que existeixen per instal·lar el nou ecoparc en Cocentaina.

Pujar