elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Col·lectiu-Compromís proposa unes ‘Festes Alternatives Segures’ amb diferents espais i actuacions

Col·lectiu-Compromís proposa unes ‘Festes Alternatives Segures’ amb diferents espais i actuacions

  Des de la coalició contestana volen una programació de ‘Festes Alternatives Segures’ que compte amb la presència d’artistes locals i nacionals.  Els esdeveniments comptarien amb mesures de seguretat i un protocol per tal que siguen uns espectacles segurs. En l’últim plenari municipal, el portaveu Jordi Pla va fer aquest prec a l’equip de govern per complementar els tradicionals concerts de festes i sainets festers.

  El Col·lectiu 03820-Compromís vol que l’Ajuntament de Cocentaina organitze unes ‘Festes Alternatives Segures’ amb una programació variada i per a diferents edats. La coalició contestana vol combinar esdeveniments culturals i festius de diferents índoles, buscant sempre la varietat per a tot el públic i adaptant cadascun dels actes a la normativa sanitària vigent. Des de la formació posen a la ciutat d’Oliva, amb alcalde de Compromís, com a referent en aquest aspecte.

  El portaveu de la formació, Jordi Pla, explica que va fer aquest prec a l’equip de govern en l’últim plenari municipal. “Cal treballar per presentar una programació variada i apta per a tots els públics, amb l’objectiu que tota la ciutadania participe en les festes i ho faça de manera segura. S’han de tindre en compte totes les franges d’edat per oferir una programació completa i diversa, en què menuts i grans puguen participar i gaudir”, ha afirmat Pla.

  Des del Col·lectiu 03820-Compromís aposten per diferents ubicacions, diferents espais segurs i diferents escenaris per a diferents segments d’edat. Abordar des de música en directe, espectacles, espectacles infantils i joves promeses. A més a més, tota aquesta programació completaria als tradicionals concerts de festes i sainets festers.

  “La gent de Cocentaina necessita alternatives d’oci i una programació en festes i durant l’estiu. Una programació per a totes les edats i que contemple grans atractius. Així, ja que és obvi que no hi ha festes, cal apostar per la cultura per desenvolupar-nos com a poble”, ha conclòs Pla.

  Pujar